Új számítógépek a Fabriczius József Általános Iskolában

Az iskolaszék, karöltve a Fabriczius Alapítvánnyal évek óta munkálkodik azon, hogy a Fabriczius József Általános iskola oktatási eszközparkját fejlessze, vagy felújítsa. A 2016. január 30-án megrendezésre került jótékonysági bál bevételéből ezúttal 19 db korszerű számítógépet vásároltunk meg 1.944.787 Ft értékben. A számítógépekkel a Fő úti iskola épületének egyik számítógépes termében teljes egészében kicseréltük a számítógépeket, így október 27-től már az új gépeken történik az informatikai oktatás. 

A régi gépek áthelyezésre kerülnek hamarosan a Mézesvölgyi iskola kis géptermébe, ahol még katódsugárcsöves monitorok és közel 15 éves, mára már elavult operációs rendszerű gépek működtek eddig. Továbbra is kiemelt célunk az informatikai terület fejlesztése, a diákok által használt géppark megújítása, valamint a város által megvásárolt és üzembe helyezett okostáblák mellé megfelelő hálózati infrastruktúra kialakítása a Mézesvölgyi iskola épületében.
Szeretném ezúton is megköszönni az alapítvány, illetve az iskola támogatóinak, valamint a jótékonysági rendezvényen megjelenő vendégeinknek eddigi támogatását!
Egyúttal meghívunk minden érdeklődőt a 25. jubileumi iskolabálba, mely 2017. január 28-án lesz a Mézesvölgyi iskola aulájában, és reméljük, hogy további terveink is hasonló sikerekkel mihamarabb megvalósulhatnak!
Iskolaszék és a Fabriczius Alapítvány